Spiegel op maat

Een spiegel op maat is ideaal voor in een badkamermeubel, aan de binnenkant van een kledingkast, in een oude lijst of voor een spiegelwand. Behalve de juiste afmetingen kies je ook zelf de afwerking, de glasdikte en de stijl van de rand. Zodat de spiegel perfect in je interieur past. Waarvoor kun je een spiegel op maat bestellen?

Spiegelwanden

Met spiegelwanden lijken ruimtes meteen een stuk groter. Daarom is een spiegelwand maken een slimme oplossing om een kleine kamer een ruimtelijker gevoel te geven. Ook zie je spiegelwanden veel in sportscholen en danszalen. Een spiegelwand op maat kun je zo hoog en breed maken als je zelf wil, zodat hij perfect in de ruimte past.

Spiegelwand woonkamer

Een spiegelwand in de woonkamer geeft veel licht en ruimte aan het interieur. Je kunt de spiegelwand van de vloer tot het plafond laten lopen, maar bijvoorbeeld ook tot een stukje onder het plafond. Over de hele breedte van een muur, of in een verticale strook. Met een spiegel op maat stel je je ideale spiegelwand voor de woonkamer samen. En geef je het interieur een moderne en frisse uitstraling.

Spiegelwand badkamer

Je ziet het steeds vaker: een grote spiegelwand in de badkamer. Je kunt de spiegel over de volledige lengte en breedte van de wand laten lopen, achter de wastafel of het toilet langs, maar bijvoorbeeld ook van het plafond tot de rand van de wastafel. Of in een smallere horizontale of verticale strook.

Spiegelwand slaapkamer

Ook in de slaapkamer is een spiegelwand ideaal. Voor het ruimte-effect, maar natuurlijk ook als passpiegel. Want daarin wil je jezelf van top tot teen kunnen zien, van wat verder weg en dichterbij. Een spiegelwand in de slaapkamer loopt daarom vaak van de vloer tot het plafond, maar we kunnen ook een spiegel op maat maken die bijvoorbeeld precies in of op de deur van een kledingkast past.

Spiegelwand keuken

Niet de eerste plek waar je een spiegelwand verwacht, maar ook in de keuken is een weerspiegelende wand vaak stijlvol en praktisch. Achter het aanrecht, bijvoorbeeld, of over een deel van een lege muur. Handig bij het koken, want een spiegel is gemakkelijk schoon te houden en laat extra veel licht op je aanrechtblad schijnen.

Lees meer over glazen achterwand keuken >>>

Bijzondere spiegel

Wil je een spiegel in ongebruikelijke afmetingen of in een specifieke afwerking? Bijvoorbeeld in de vorm van een kei, honingraat of waterdruppel? Met een brede rand, of verdeeld in kleinere spiegels? We maken iedere bijzondere spiegel op maat, zodat hij precies voldoet aan je wensen en ideeën.

Spiegel op maat snijden

Een spiegel op maat laten maken is een goed idee als je een spiegel met specifieke afmetingen wilt of in een bepaalde afwerking. Een spiegel op maat snijden we in onze slijperij, in welke uitvoering je maar wenst. Bijvoorbeeld een spiegel op maat met lijst, een spiegel op maat rond of een facet geslepen spiegel op maat. (Een facet is zo’n mooie schuin aflopende rand.)

Meer weten? Bel 0252-221910 of mail naar info@vandermeermultiglas.nl voor een glashelder verhaal

Door de spiegelwand lijkt het zwembad veel groter
Door de spiegelwand lijkt het zwembad veel groter
Een spiegel op maat slijpen we waar je bij staat
Een spiegel op maat slijpen we waar je bij staat

Kijk op www.ambrakozijnen.nl voor aluminium en kunststof kozijnen, raamdecoratie en horren op maat >>>