Van der Meer
Multiglas

Kennismaking

Van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor particulieren, bedrijven en andere instellingen. Opgericht in 1994 door F. van der Meer, is het bedrijf de afgelopen kwarteeuw uitgegroeid tot een bekende naam in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Jarenlange ervaring, uitstekende service en vakkundige installatie maakten Van der Meer Multiglas een vertrouwd adres voor opdrachtgevers met glasbehoeften van welke aard dan ook.

Na 25 jaar is het bedrijf begin 2020 overgenomen door Imre en Mary van der Meer. Met een nieuwe directie aan het roer zal Van der Meer Multiglas niet alleen voorop blijven lopen in de nieuwste ontwikkelingen op glasgebied, maar ook inzetten op verdere groei van de organisatie.

Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) en van een BHV-diploma (BedrijfsHulpVerlening).

Projectbegeleiding

Onze begeleiding is uitvoerig en letterlijk en figuurlijk op maat gesneden.
We doen er alles aan om de goede voortgang van uw project te verzekeren. We houden de levertermijnen van de materialen in de gaten en we bewaken de planning. Onze projectbegeleiding is gericht op een zo efficiënt mogelijke realisatie van uw project.

Ondersteuning op maat

Van der Meer Multiglas biedt haar cliënten een op maat gesneden advies over de meest geschikte en wenselijke beglazing. Het inmeten wordt volledig door ons verzorgd, zodat onze cliënten geen risico lopen een foutieve maat door te voeren.