Glazen douchewand of douchedeur

Een glazen douchewand of douchedeur maakt je badkamer licht en ruimtelijk. Glas is bovendien veel makkelijker schoon te maken dan kunststof. Je kunt kiezen uit verschillende glaskleuren, afwerkingen, grepen en scharnieren. Bijvoorbeeld figuurglas of melkglas in plaats van standaard doorzichtig glas.

Glazen douchewand op maat

In de meeste bouwmarkten en interieurwinkels kun je wel een glazen douchewand met deur (of zonder) kopen. Maar dat zijn allemaal standaardproducten met standaardmaten. Als je iets bijzonders zoekt, of als je een badkamer met afwijkende maten hebt, biedt een douchewand op maat uitkomst. Die stellen we helemaal naar wens samen. Dus ook als de wanden niet helemaal haaks lopen, zorgen we dat je douchewand perfect past.

Glazen douchewand plaatsen op tegelvloer

Tegenwoordig wordt de glazen douchewand steeds vaker rechtstreeks op de tegelvloer geïnstalleerd. Doordat de douchbak ontbreekt, ziet het er nog ruimtelijker uit. Puntje van aandacht: het glas kan niet op de tegels rusten. Dan barst het. Gelukkig zijn daar hele mooie oplossingen voor, bijvoorbeeld een metalen strip of stijlvolle verchroomde klemmen. We vertellen je er graag meer over.

Glazen douchedeur op maat

Wil je een nieuwe douchedeur laten plaatsen? Met een glazen douchedeur geef je je badkamer een moderne en frisse look. Bij ons kun je een glazen douchedeur op maat bestellen, in precies de goede afmetingen en uitvoering. Die we natuurlijk vakkundig voor je installeren.

Hardglazen douchedeuren en -wanden

Voor douchewanden en deuren maken we gebruik van gehard glas. Dat is veel sterker dan gewoon glas. En als het breekt, zijn het geen scherpe glasscherven maar allemaal kleine stukjes glas die je niet snijden. Je doucht dus altijd met een veilig gevoel.

Lees meer over gehard glas >>>

Meer weten? Bel 0252-221910 of mail naar info@vandermeermultiglas.nl voor een glashelder verhaal