Glazen binnendeur

Een glazen binnendeur kun je plaatsen in iedere ruimte van je huis of kantoor: in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of tussen verschillende kantoorruimtes. Glazen binnendeuren zijn er in twee varianten: deuren helemaal van (gehard) glas en deuren die grotendeels van glas zijn, met bijvoorbeeld een ijzeren frame. Die laatste zie je veel in industriële interieurs, maar beide uitvoeringen van de glazen binnendeur staan stijlvol in zowel een moderne als klassieke woning.

Glazen deur op maat

Natuurlijk moet een glazen deur goed aansluiten bij het interieur. Daarom kun je bij ons een glazen deur op maat bestellen. Doordat we ‘m inmeten weet je zeker dat de deur perfect past. Bovendien kun je de deur helemaal zelf samenstellen. Bijvoorbeeld met matglas, onzichtbare scharnieren, zonder kozijn of juist met zwart frame voor een industriële look. Bekijk die razend populaire glazen deuren met zwart frame bij ons broertje Ambra Kozijnen >>>

Glazen deur zwart

Een glazen deur met zwart kozijn is hip en creëert de staallook die je vaak tegenkomt in moderne, industriële interieurs. Met een zwarte glazen deur geef je dus veel stijl en karakter aan je huis of kantoor. Je kunt de deur bovendien zelf samenstellen: met het frame kun je het glas verdelen in vierkante of rechthoekige vlakken. Glazen deuren met zwart frame hebben we bovendien in verschillende afmetingen en uitvoeringen, zodat hij altijd in je woonkamer, kantoor, hal, bad- of slaapkamer past.

Glazen deur woonkamer

Een glazen deur in de woonkamer geeft veel licht en ruimte in huis. Je kunt een glazen deur tussen de hal en woonkamer plaatsen, maar bijvoorbeeld ook tussen de woonkamer en keuken. Een glazen schuifdeur in de woonkamer, bijvoorbeeld naar de tuin of naar de keuken, kun je kiezen in veel verschillende stijlen. Bijvoorbeeld met een industrieel zwart frame of juist helemaal zonder omlijsting. Of (deels) met matglas.

Glazen deur badkamer

Niet alleen als douchedeur, ook tussen de overloop en badkamer kun je kiezen voor een glazen deur. Vaak wordt voor een glazen deur tussen de badkamer en hal melkglas of figuurglas gebruikt, zodat je nog steeds privacy hebt, maar ook veel natuurlijk licht. Welke uitvoering en stijl je ook kiest, een glazen deur voor de badkamer is altijd gemaakt van gehard veiligheidsglas, zodat je zonder zorgen onder de douche of in bad stapt.

Glazen deur in bestaand kozijn

Glazen deur in bestaand kozijn plaatsen? We meten het kozijn voor je op en zorgen dat de glazen deur perfect past. Welke glassoort en -dikte je ook wenst.

Glasdeur

Een glasdeur is een blikvanger in je huis of kantoor. Een deur van glas geeft bovendien een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een goede verspreiding van natuurlijk licht. Zeker voor donkere of kleine ruimtes is een glasdeur dan ook een goed idee.

Glasdeurscharnier en -beslag

Voor het monteren van een glazen deur gebruiken we een glasdeurscharnier. Deze zijn vaak gemaakt van rvs, maar ook beschikbaar in bijvoorbeeld matzwart, zodat je altijd een scharnier hebt dat past bij je deur en interieur. Voor bijvoorbeeld de badkamer kun je ook een glasdeurslot kiezen. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen we je graag meer over glazen deur beslag.

Meer weten? Bel 0252-221910 of mail naar info@vandermeermultiglas.nl voor een glashelder verhaal

Hardglazen scheidingswand met deur
Hardglazen scheidingswand met deur
Hardglazen schuifdeur
Hardglazen schuifdeur

Kijk op www.ambrakozijnen.nl voor aluminium en kunststof kozijnen, raamdecoratie en horren op maat >>>