Glasplaat tafel of glazen tafel

Glas kun je op verschillende manieren in een tafel verwerken. Bijvoorbeeld als losse glasplaat voor op tafel. Daarmee bescherm je het tafelblad tegen krassen, deuken, vlekken en kringen, en maak je de tafel gemakkelijk schoon. Tafelbladen van glas zijn er ook. Daarbij is het tafelblad volledig transparant en is het glazen tafelblad direct aan of op de tafelpoten gemonteerd. Tot slot kun je kiezen voor een glazen tafel op maat, dit is een tafel die helemaal van glas is gemaakt.

Gehard glazen tafelblad op maat

Tafelbladen van glas maken we van gehard glas of van gelaagd glas, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over breuk. Gehard glas is namelijk 5 keer sterker dan gewoon glas. Gelaagd glas is niet zo sterk als gehard glas, maar als het breekt blijft het door de kunststof folie aan elkaar zitten. Je krijgt dan dus geen scherpe scherven. Voor een glazen tafelblad op maat snijden we het glas in precies de juiste vorm en afmetingen, waarna de randen worden geslepen. Vervolgens wordt het gehard door middel van een hittebehandeling. Zo heb je altijd een gehard glazen tafelblad dat past bij je wensen en interieur.

Lees meer over gehard en gelaagd glas >>>

Glazen tafelblad rond

Glasplaten maken we in alle vormen en afmetingen. Dus ook een ronde glasplaat voor op tafel behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een ronde eet- of bijzettafel. Of een ovalen natuurlijk.

Glasplaat op maat voor tafel

Een glasplaat voor op tafel is gemakkelijk schoon te maken en beschermt je tafelblad tegen krassen en vlekken. Maar de ene tafel is de andere niet. Daarom maken we een glasplaat op maat voor je tafel, zodat de glasplaat altijd perfect past. Met precies de juist vorm, dikte, afmetingen en afwerking. Dat kan zelfs gaan om een glasplaat voor je tuintafel. Of bijvoorbeeld voor een gaaf onderstel waar je een nieuw tafelblad op wil leggen. Die krijgt extra veel aandacht met een glazen tafelblad.

Glazen tafel op maat

Behalve een tafelblad van glas kun je bij ons ook een volledige glazen tafel op maat laten maken. Je bepaalt zelf het ontwerp, de vorm, glasdikte en de afwerking van het glas. Geef je wensen en ideeën aan ons door en wij kijken wat mogelijk is. Daarna maken we in onze werkplaats je ideale glazen salontafel of glazen eettafel op maat.

Meer weten? Bel 0252-221910 of mail naar info@vandermeermultiglas.nl voor een glashelder verhaal