Glas in lood

Glas in lood

In onze eigen glas in loodatelier kunnen we elk gewenste uitvoering, ontwerp en kleur maken. Ook kunnen we glas in loodpanelen patineren (verouderen) alvorens het te assembleren tussen dubbel glas. Onze glas in lood toepassingen zijn van de hoogste kwaliteit. Op op gebied van maatwerk hebben wij vele klanten mogen verblijden. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Voordelen van Van der Meer Multiglas

  • Altijd de scherpste prijs!
  • Advies op maat!
  • Alle specialismes in huis!
  • Bijna 25 jaar ervaring!
  • Altijd tevreden klanten!
Vraag nu advies op maat!

Jugendstihl

Jugendstil of art nouveau is een kunststroming die tussen 1890 en 1914 op verschillende plaatsen in Europa populair was, voornamelijk als reactie op het vorm vervagende impressionisme. De jugendstil manifesteerde zich vooral in gebruiksvoorwerpen (glaskunst, boeken, plateel, sieraden, meubels etc.), de architectuur en de schilderkunst. De stroming kende een korte maar hevige bloeitijd, dat zich voornamelijk uitbreidde tijdens de belle époque. In West-Europa was de stijl ruim voor 1910 al verleden tijd, in het oosten kon ze wat langer overleven.

Art deco

Art deco was een populaire stijlbeweging van 1920 tot 1939 die haar weerslag had op de decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het grafische, industriële en interieurontwerp, als de beeldende kunst en kledingmode.

Diagonaal

Rechtverdeling

Ontwerp naar wens

Wilt u uw eigen idee laten vormgeven door ons? Dat kan! Bel ons op en vraag naar de mogelijkheden!