Ben jij een glaszetter met liefde voor het vak en wil je meer? Van der Meer Multiglas zoekt een ervaren glaszetter die meer kan en meer wil.

Van der Meer Multiglas is al 25 jaar een gevestigde naam in regio Leiden en Duin- en Bollenstreek. Sinds kort hebben we onze krachten gebundeld met Ambra Kozijnen, officieel dealer en installateur van Weru kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. De orderportefeuille is goed gevuld, we willen verder groeien. En daar hebben we echte vakmensen voor nodig: een glaszetter++.

Wat dat is?

Gaan we je uitleggen.

  • Glaszetter: iemand die glas kan plaatsen, ook als het geen standaardsituatie is. Netjes en secuur. Collegiaal en klantvriendelijk.
  • Glaszetter+: kan wat de glaszetter kan en meer. Monteren van hardglas, een passende oplossing vinden voor een unieke situatie, en andere uitdagende opdrachten.
  • Glaszetter++: beheerst het vak tot in de vingertopjes, maar wil meer leren.

Concreet betekent dit dat je gaat leren om kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien te plaatsen en te onderhouden. Zodat je glas zetten en kozijnen installeren kunt afwisselen. Op termijn kun je doorgroeien naar kozijnmonteur of eerste glaszetter. Dan ben je echt een van de steunpilaren onder ons team. (Daarom is het ook superbelangrijk dat je op een prettige manier kunt communiceren met collega’s en klanten. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen.)

Wat wij jou bieden:

  • Uitdagende klussen en een prima salaris
  • Fulltime of parttime (32-40 uur)
  • Baanzekerheid (we groeien hard en hebben ambitie)
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Een fijn team waarin we respectvol met elkaar omgaan
  • Opleidingen (voor certificering of verbeteren van je werk)
  • Doorgroeien naar kozijnmonteur of eerste glaszetter

Aangezien we iemand zoeken die affiniteit heeft met het installeren van kozijnen, is ervaring in de bouw een dikke vette pre. Maar het is niet vereist. Als jij inzet toont en bereid bent nieuwe dingen te leren, gaan we daar helemaal uitkomen met elkaar.

Sollicitatiebrief? Hoeft niet, mag wel

Word je hier vrolijk van? Dan kun je twee dingen doen: of je mailt ons je motivatiebrief met cv, of we gaan eerst gewoon even koffie drinken. Leren we elkaar kennen, kun je meteen het bedrijf zien. En als we allebei enthousiast zijn, plannen we vervolgens een tweede gesprek in.

Bel 0252-221910 en vraag naar Imre of Mary. Mailen kan ook: info@vandermeermultiglas.nl. (Heb je een vraag over deze vacature? Dan kun je natuurlijk ook bellen of mailen.)