Van der Meer
Multiglas

Kennismaking

Van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor particulieren, bedrijven en andere instellingen.

Sinds de oprichting in 1994 hebben eigenaar F. van der Meer en zijn medewerkers het bedrijf uitgebouwd tot een bekende naam in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Met een jarenlange ervaring, een goede service en vakkundige installatie is van der Meer Multiglas een vertrouwd adres geworden voor opdrachtgevers met glasbehoeften van welke aard dan ook.

Van der Meer Multiglas wil graag voorop blijven lopen in de ontwikkelingen in haar vakgebied. Alle medewerkers hebben dan ook opleidingscursussen bij STOOV gevolgd, het opleidingsinstituut dat door de Glas Branch Organisatie is opgericht. Verder zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) en van een BHV-diploma (BedrijfsHulpVerlening).

Sinds december 2012 is van der Meer Multiglas medewerkers GBO vakgecertificeerd.

Projectbegeleiding

Onze begeleiding is uitvoerig en letterlijk en figuurlijk op maat gesneden.
We doen er alles aan om de goede voortgang van uw project te verzekeren. We houden de levertermijnen van de materialen in de gaten en we bewaken de planning. Onze projectbegeleiding is gericht op een zo efficiënt mogelijke realisatie van uw project.

Ondersteuning op maat

Van der Meer Multiglas biedt haar cliënten een op maat gesneden advies over de meest geschikte en wenselijke beglazing. Het inmeten wordt volledig door ons verzorgd, zodat onze cliënten geen risico lopen een foutieve maat door te voeren.